«Музейний портал»

"Музейний портал" - онлайн-ресурс для навчального процесу



Проект «Музейний портал» націлений на популяризацію культури, науки та музейної справи. Портал надає інформацію та актуальні новини з музейного життя України та світу та доступ до бази даних з інформацією про музеї зі зручним інтерфейсом користувача. На сайті можна  знайти унікальні віртуальні тури найкращими музеями України та Світу!

https://museum-portal.com/ua/museums

Виставка науково-технічних розробок Інституту монокристалів




Науково-технологічний комплекс «Інститут монокристалів» НАН України — провідний науковий центр, у якому проводяться міждисциплінарні дослідження у багатьох пріоритетних напрямках сучасного матеріалознавства, фізики, хімії, біології та медицини. Кафедра фізики кристалів фізичного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна є базовою кафедрою підготовки кваліфікованих фахівців для НТК Інститут монокристалів.


Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна



Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна — провідний науковий та навчальний заклад України з понад 210-річною історією свого існування. Сьогодні університет має 23 факультета, 124 кафедри, які готують фахівців за 115 напрямами підготовки та спеціальностями. В університеті працюють 24 міжнародно визнані наукові школи, він є найпотужнішим у Лівобережній Україні центром підготовки кадрів вищої кваліфікації.


Виставка наукових розробок інституту термоелектрики



Музей Цікавої науки


Музей Цікавої Науки - унікальний заклад, основна мета якого привернути увагу молоді до вивчення природничих наук, навколишнього світу і явищ в ньому. Для того, щоб пробудити інтерес до пізнання, був розроблений ряд неймовірних інструментів: експозиція (наукові інтерактивні експонати), експеріментарій (наукова лабораторія), планетарій, магазин цікавих подарунків, наукові шоу-програми, авторські освітні проекти, навчальні курси ("Гаджетоманія", "Кулінарна школа" та інші).





Музей космонавтики і уфології


У 2008 році в Харкові відкрив свої двері перший в Україні Музей космонавтики і уфології - науки про існування інопланетних цивілізацій. Чотириметрові фігури прибульців, моделі літаючих тарілок, зроблені на основі свідчень очевидців, фотографії НЛО і багато іншого.

Музеї письменників



Миру і нових ідей!

Приєднуйтесь, де зручніше:

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation

Viber: Education

Discord: ХНУ Фізичний

FB: https://www.facebook.com/educationXXII/

Немає коментарів:

Дописати коментар