Science on Stage (SonS)

 «НАУКА НА СЦЕНІ ЄВРОПИ» - БІЛЬШЕ НІЖ ФЕСТИВАЛЬ


Telegram:  https://t.me/physicsks

Liliana MARISA de na Costa Fernandes (Португалія)

ХIХ МІЖНАРОДНА ШКОЛА-СЕМІНАР

СУЧАСНІ ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ 02 ЛЮТОГО – 04 ЛЮТОГО 2022 РОКУ

Ліліана Фернандеc – вчитель початкової школи в Agrupamento de Escolas de Alberto Sampaio в Португалії. Вона також викладає англійську мову та керує місцевим робототехнічним клубом для учнів початкової школи. Брала участь у трьох європейських фестивалях – 2015 у Лондоні, 2017 у Дебрецені та 2019 у Кашкайші. Розробляла спільні проекти з колегами з Франції та Іспанії, які мали великий успіх серед студентів.

Вона також працювала над брошурою «Кодування в STEM-освіті», розробляючи блок разом із двома іншими колегами. Цей блок «Як працює вода» був обраний одним із 3 національних кращих у категорії «Знайомство з кодуванням і робототехнікою» на «CPR - Concurso 2019». Цей національний захід з кодування організовано Міністерством освіти Португалії.

Що для вас означає бути вчителем?

Бути вчителем – означає вміти будувати майбутнє разом із нашими малюками. Це чудова можливість вчитися та ділитися...

Опишіть науку на сцені трьома словами.

Підтримка, обмін, дружба

Як ви потрапили в науку на сцені?

Я отримав запрошення від колеги з нашого НСК, подати заявку на Лондонський фестиваль, з проектом для учнів початкової школи, я була відібрана на наш національний фестиваль і мала змогу побувати на Європейському фестивалі. Це був такий корисний і повноцінний досвід, що я продовжую вчитися та ділитися проєктами з колегами по всій Європі.

Джерело: https://www.science-on-stage.eu/our-ambassadors

Пропонуються матеріали для занять STEM і футбол.

Якою є ідеальна крива траєкторії м’яча, яким має бути ідеальний газон на чемпіонаті Європи УЄФА?

Футбол пропонує безліч питань і питань для ваших STEM-класів: 20 викладачів з 15 європейських країн розробили дванадцять навчальних блоків, презентуючи цікаві експерименти з футболу для біології, хімії, інформатики, математики та фізики.

Від вимірювання маси повітря всередині м’яча до впливу енергетичних напоїв на результативність гравців і до підрахунку шансу забити під час серії пенальті – брошура містить широкий спектр міждисциплінарних завдань для середньої школи. студентів. Різні навчальні підрозділи заохочують їх до відкриття природничих наукових явищ, що стоять за популярною грою.

Завантажити: тут (англійська мова).

LLearning Designer

Корисні публікації:

Science on Stage Europe

Science on Stage

Нових ідей!

Гарного дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар