Фізична бібліотека

10 науково-популярних книг з фізики

 

Приєднуйтесь на сервер "Фізика" на Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22 

Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 
 https://t.me/physicsks


Дмитрієв Олександр "Як зрозуміти складні закони фізики. 100 простих і захоплюючих дослідів для дітей та їх батьків" [2014] 

У книзі зібрані сто простих, забавних і ефектних дослідів, що дозволяють пояснити дітям, як влаштований світ навколо нас. Всі досліди автор особисто виконав сам, більшість сфотографував, а багато - придумав і випробував. Роблячи досліди разом з дітьми, батьки не тільки отримають радість від спілкування, а й зуміють переконати себе і своїх дітей в справедливості нашого девізу - «Фізика - це таки справді незвичайне!"

 

Тит Т. Научные забавы. Физика: опыты, фокусы и развлечения.

Зібрані в цій книзі цікаві фізичні досліди і дивовижні фокуси Тома Тита. Для дослідів  потрібні звичайні предмети, що завжди знаходяться у нас під рукою. Це  неодмінно викличе інтерес вашої дитини до фізики, а також скрасять ваше дозвілля!

Яков Перельман "Занимательная физика"


 

 Александр Никонов "Физика на пальцах"


 




Андрей Варламов (Andrey Varlamov), Аттилио Ригамонти (Attilio Rigamonti), Жак Виллен (Jacques Villain) "Физика повседневности. От мыльных пузырей до квантовых технологий" 


 Брюс Бассет, Ральф Эдни "Теория относительности в комиксах" 



Ларри Гоник "Фізика у коміксах"


Щоб почати говорити мовою формул, як Фейнман і Ландау, потрібно вивчити основи. Ця книжка в захопливій формі знайомить з основними фізичними явищами і законами. Арістотель і Галілей, Ньютон і Максвелл, Ейнштейн і Фейнман — визнані генії людства, які зробили величезний внесок у розвиток фізики, і в цьому унікальному посібнику пояснюється, в чому він полягає.
Тут порушено широкий спектр тем: механіка, електрика, теорія відносності, квантова електродинаміка. Доступність і оригінальний науковий рівень викладу гарантує успіх у вивченні однієї з найцікавіших дисциплін, тісно пов'язаної з різноманітними галузями, і передусім з технікою
Безкоштовно завантажити книгу за посиланням.



Макеева Г.П., Цедрик М.С. "Физические парадоксы и занимательные вопросы"


Асламазов Л.Г., Варламов А.А. "Удивительная физика" (старша школа).


 

Тамара Білецька, Віктор Бондаренко "Фізика у віршах"


 

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/

Немає коментарів:

Дописати коментар