LinguaLeo

 


 LinguaLeo – це навчальний сайт для самостійного вивчення англійської мови. В основу методики покладено, онлайн гру з проходженням рівнів, очками досвіду, можливістю спілкуватися з відвідувачами сайту.

Сайт позиціонує себе як «легкий спосіб вивчити англійську» за допомогою особистого словника, тематичних наборів слів і тренувань. Потрібно лише безкоштовно зареєструватися. 

Як користуватися сайтом LinguaLeo?

У розпорядження користувача дається персонаж —  Лев, якого потрібно щодня «підгодовувати» для підтримки форми. Чим більше ви вивчаєте мову, тим швидше втамовуєте голод персонажа.

Сайт складається з розділів, присвячених конкретним завданням. Є, наприклад, розділ «Матеріали», де ви можете знайти матеріали для читання і прослуховування аудіо/перегляду відео по конкретній тематиці. Натискаєте «Каталог» і вибираєте відповідний розділ.  

Окільки діяльність на сайті, в основному, спрямована на розширення словникового запасу, то у вас є власний словник, куди ви можете вносити слова для повторення. До кожного слова дається картинка (що, безумовно, допомагає запам'ятовуванню). У цьому словнику ви також можете групувати лексику за ступенем вивчено/невивчено. Дуже зручно для самоперевірки. Слова, які ви запам'ятали, вважаються освоєними і більше не з'являються в тренуваннях, а ті, в яких ви помилялися, будуть повторюватися знову і знову, поки ви не вивчите.

 Для навчання у клубі PenguIn club вам потрібно зареєструватися на цій платформі і запам'ятати свій пароль для входу на платформу.

Знайомство із платформою:


Як додавати слова  і словосполучення у Lingualeo


 Мені дуже подобається платформа. Кожний день я витрачаю 15-20 хвилин на цій платформі.

 Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті! 

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар