Патріотичний браслет зі стрічок

ПЛЕТІННЯ КРАСИВИХ БРАСЛЕТІВ ЗІ СТРІЧОК. ПРОСТИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ НОВАЧКІВ


Саморобні браслети з стрічок завжди користувалися попитом серед любителів незвичайних і цікавих прикрас. Фенечки, як один з найпопулярніших браслетів, з'явилися ще багато сотень років тому. Тоді кожне індіанське плем'я носило свої фенечки, які мали особливе, іноді навіть окультне значення. У древніх племен кожен браслет відповідав традиціям і звичаям.

Особливість фенечек - їх дуже легко сплести. Кожен, хто хоче спробувати самостійно виготовити собі прикраса, напевно залишиться задоволеним своїм творінням. Що потрібно для виготовлення? Як сплести браслет зі стрічок в сине-жовтих кольорах поділиться майстер-класом Жанна Толкач.
Для майбутнього виробу вам знадобляться дві досить вузькі стрічки (0,5 міліметрів) жовтого та блакитного кольорів завдовжки приблизно метр кожна (90 см). Стрічки необхідно зігнути так, щоб на кінцях залишалися по 5-7 сантиметрів, які будуть служити своєрідною застібкою для браслета. Плести стрічки дуже просто. Бажано, щоб розмір браслета орієнтувався на ширину вашої руки. 



#Мипереможемо #ВсеБудеУкраїна


Слава Україні!

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар