День захисника та захисниць України

 

5 безкоштовних корисних матеріалів до Дня захисника та захисниць України

1. Відео

«Книга-мандрівка» підготувала українську відповідь китайському цигуну і йозі – історію про козаків, які вміли робити дивовижні хірургічні операції, гнути підкови голими руками, кулею гасити свічку та силою самого лише подиху вбивати ворога! Це характерники, які рятували, вражали своїми магічними вміннями і таємними знаннями задовго до появи Месників та Людей-Ікс. І робили це не в заекранному світі, а в реальному! Якими ще вміннями вражали характерники, хто з відомих отаманів, вихований вовками, також входив до таємного ордену чаклунів та чи дійшли ці знання до наших днів? Про все це у новій серії «Книги-мандрівки», яка занурить у міфічний світ українського фентезі, що його населяють русалки, водяники, перевертні. А озвучили цю реально нереальну історію народний артист України Остап Ступка та блогер Матвей Котофей (Матвій Жарко)!




2. Листівки до Дня захисника і захисниць України

Шаблони: тут.




3. Створення Тризуба.


Учені ще досі сперечаються, що означає наш тризуб. Одним він нагадує сокола, що витає в небі, інші бачать у ньому якір, ще інші – символ триєдиного світу. Українці – наші сучасники, бачать у тризубі зашифроване слово ВОЛЯ (покажіть це слово на тризубі). 
А що бачиш у нашому гербі ти?




Шаблон:

4. Листівки - розмальовки до Дня ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ 

(можна використовувати, як книжечка-розмальовка)

Розмальовки розвивають творчі здібності, дрібну моторику рук, сприяють швидкому засвоєнню різних кольорів та їх відтінків.




Листівки - розмальовки до Дня ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ автор: Ірина Пахомова

5. Дидактична гра "Що потрібно захисникам та захисницям України


Формувати знання дітей про професію захисника, вміння класифікувати предмети, які потрібні та, які не принесуть користі при захисті нашої Батьківщини. Пояснити свій вибір. Розвивати логічне мислення. Виховувати бережливе ставлення до свого життя та повагу до професії захисника.

Перегляд гри:


Завантажити тут.


Додаткові корисні ресурси:


ТИЖДЕНЬ 6 ТЕМА ТИЖНЯ: «Я І МОЯ БАТЬКІВЩИНА» завантажити тут.

ШАБЛОН ВІТАЛЬНОЇ ЛИСТІВКИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ




Слава Україні!

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар