Climate Action Day 2021

 

Що нового?
Другий рік наш клуб "Наука навколо нас" бере участь у 6-тижневому марафоні "Кліматичні зміни". Це величезний досвід спілкування і пошуку рішень проблеми Глобального потепління, а також можливість знайти друзів навколо світу. Цього року ми спілкувалися із учнями з Туреччини. Спільні проблеми - об'єднують! Долучайтесь!

4 листопада о 14 годині стартувала міжнародна екологічна конференція Climate Action Day за участю Принца Вільяма та інших спікерів а також представників з ООН, NASA, LEGO.  Окрім обговорення важливих для планети проблем, школи-учасниці з України та інших 146 країн беруть участь у боротьбі за право опинитися в міжнародному рейтингу 250 зразкових шкіл Climate Action, який також буде оголошено на конференції

Спікери 

В прямому ефірі  послухали принца Вільяма, молодіжних активістів, експертів, світових лідерів, авторів, студентів, WWF, NASA, ООН, LEGO та багатьох інших.




Проект Climate Action — це безкоштовний проект, орієнтований на студентів ,будь-якого віку, — це  6-тижнева подорож, в якій беруть участь понад 2,5 мільйона студентів із 135 країн. Цей проєкт підтримують уряди 15 країн. Проект безкоштовний, орієнтований на студентів і має на меті привести до зміни поведінки через освіту. Він розроблений у співпраці з WWF і NASA і схвалений Джейн Гудолл, президентом Хіггінсом, Кумі Найду, науковцями та громадськими діячами. Його висвітлювали ЗМІ в 45 країнах, включаючи BBC, CNN і National Geographic.

Вчителі можуть зареєструватися та приєднатися до проекту в будь-який час. Ми гнучкі: ви можете пропускати або комбінувати тижні. Раніше проект проводився щорічно у жовтні/листопаді, і більшість вчителів досі приєднуються протягом цих тижнів, але можна приєднатися протягом усього року.

Сайт:

https://www.climate-action.info/


Мобільний додаток: тут

Ми з нашим клубом "Science around us" вже другий рік беремо участь у такому дивовижному проєкті. Минулого року ми зустрічалися із учнями з Аргентини, цього року із учнями з Туреччини.

Проблема зміни клімату досить актуальна, тому приєднуйтесь!

 Детальніше про участь нашого клубу:


Climate Action Project 2021

https://educationpakhomova.blogspot.com/p/climate-action-project-2021.html



Climate Action Project 2020


https://educationpakhomova.blogspot.com/p/climateactionp.html


#ClimateActionEdu #TakeActionEdu @ClimateActionED @TakeActionEdu


Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті! 

 

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22 


Немає коментарів:

Дописати коментар