Школа Кар’єрного Консультанта

Підвищення кваліфікації вчителів 

"Школа Кар’єрного Консультанта"



Школа Кар’єрного Консультанта – це офіційна програма підвищення кваліфікації, яку запроваджує Інститут модернізації змісту освіти МОН спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти і компанією «HR YOU».

Модель навчання – змішана (blended learning), що ефективно поєднує мультимедійні електронні курси у міжнародному форматі SCORM з практичними тренінгами, що проводить українська кар’єрна радниця Ганна Різніченко, яка консультує підлітків з різних країн світу.



«Випускники даної програми отримають 1 кредит (ЄКТ), а головне – практичні знання та навички проведення консультацій щодо вибору підлітками найкращої професії, підготовки до співбесіди в компанії своєї мрії тощо. На базі Школи Кар’єрного Консультанта ми створюємо професійну мережу для подальшої комунікації між фахівцями та залучення все більшої кількості вчителів та психологів до профорієнтаційної роботи як в закладах освіти, так і за їх межами», – наголосив директор Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков.

Розпочати навчання у Школі Кар’єрного Консультанта можна тут, пройшовши просту та швидку реєстрацію. Навчання – безкоштовне.



Ринок сучасних професій

 
Віртуальні фізичні лабораторії
 

Facebook

На FB створено 3 групи.

Група №1 "Все про освіту" приєднатися за посиланням. 

Група №2 "Доповнена реальність в освіті" приєднатися за посиланням. 

Група №3 "Фізика + ЗНО ФіЗиКа" приєднатися за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар