STEM-освіта (ресурси). STEM-уроки.

10 безкоштовних ресурсів для STEM-освіти



 Віртуальний STEM-центр Малої академії наук України. 

http://stemua.science/ 

STEM-лабораторія МАНЛаб – центр реальних і віртуальних навчальних досліджень, спрямований на підтримку та розвиток STEM-освіти в Україні. STEM-лабораторія МАНЛаб пропонує дистанційну й очну фахову методичну і технологічну допомогу в організації STEM-навчання учнівської молоді України. STEM-лабораторія МАНЛаб спеціалізується на здійсненні досліджень у галузі природничих дисциплін: фізика, хімія, біологія, географія, астрономія, екологія, мінералогія. 

Web-STEM-школа. 

http://yakistosviti.com.ua 

Унікальний простір нового формату для спільного навчання, спілкування, обміну і вивчення найкращого вітчизняного та зарубіжного досвіду, знайомства з новаторами сучасної освіти, майданчик підтримки, об’єднання зусиль освітян, науковців, громадських активістів та бізнесу.

STEAM-активності для дітей 

Практичний досвід роботи клубу PenguIN "Наука навколо нас"

Рубрика на каналі Yuoutube "Цікаві експерименти"


Формування STEM-навичок у класі (Microsoft)

Заохочуйте допитливість і впевненість, демонструйте зв'язок між завданнями в класі та реальним життям, готуйте сьогоднішніх учнів до успішного майбутнього за допомогою освітніх продуктів Microsoft. Безкоштовне навчання, ресурси, програми та партнерства відкриють двері для вашого класу до STEM-освіти.

Наука дома (англійська мова).

Ці прості, готові до використання експерименти використовують загальні побутові речі для зміцнення основних наукових принципів. Кожен експеримент містить інформацію про те, як включити їх у свій клас або навчальну програму дистанційного навчання

Запропоновані активності (прості експерименти)  покликані захопити вашу цікавість та залучити вас до процесу наукового мислення (детальніше англійська мова).


Сучасний підхід у математиці (англійська мова).

Захоплюючі завдання, орієнтовані на дії, та інтерактивні заходи в кожній грі спонукають учнів досліджувати та відчувати математику, як ніколи раніше.

Студенти використовують геометрію, алгебру та пропорційні міркування для виконання таких веселих завдань, як, наприклад, вимірювання їзди на американських гірках, побудова рампи для скейтборду, приготування апетитних рецептів або подорож по всьому світу під час рок-н-ролу. Як тільки студенти відчують цінність математики у повсякденному житті, навчання стає актуальним, реальним та корисним. Завдяки допитливості, дослідженню та рішучості досягти успіху, учні опановують критичне мислення, зміцнюють впевненість у собі та набувають цінних навичок ХХІ століття.

http://www.stemcollaborative.org/


Greening STEM Hub! 

Якщо ви педагог, батько або просто хочете дізнатися більше про екологічну освіту, ви потрапили в потрібне місце. Тут ви можете знайти безліч інструментів та ресурсів, які допоможуть залучити учнів будь-якого віку до практичних уроків у галузі природознавства, техніки, техніки та математики (STEM), які зосереджені на викликах реального світу в природному середовищі.

STEAM-уроки (англійська мова)

http://sciencenetlinks.com/lessons/

Ця збірка пропонує вчителям пропозиції щодо уроків та інструментів, які відповідають міжпрофільним цілям.

Цікаві інструменти для навчання.

TeachEngineering

https://www.teachengineering.org/

На сайті представлено STEM активності для дітей різного віку.


Free STEAM lesson plans

Складений список безкоштовних програм STEAM lesson та проектів з питань науки для початкової, середньої та середньої школи. Ці практичні навчальні програми та заходи знайомлять студентів із наукою, технікою, технікою та математикою (деякі в поєднанні з мистецтвом).

Додаткові джерела:

6 ідей для створення простих STEM-лабораторій у класних кімнатах.

Як зробити STEАM-лабораторію з нічого


Корисні публікації:







Гарного дня!
Нових ідей!

#сучасні_освітні_тренди

#освітні_тренди

#stem-уроки

#фізика_для_дітей


2 коментарі:

  1. Мир Вашому дому!!!Щиро дякуємо Вам за цікаву, корисну інформацію. Рясних Божих Благословінь у всіх Ваших творчих починаннях, радості!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю! Дякую! Нових ідей, натхнення і наснаги. Бережіть себе і родину!

      Видалити