«MISSION: ISS» віртуальна реальність

 Вивчаємо МКС у віртуальній реальності («MISSION: ISS»)



Напевно, кожна дитина в дитинстві мріяла стати космонавтом, але на жаль для більшості, стандарти для того, щоб стати підкорювачем нескінченних просторів космосу, неймовірно жорсткі, а конкуренція велика. Але віртуальний проект «Mission: ISS«, створений у співпраці NASA, Європейського (ESA) і Канадського (СSA) космічних агентств, надає шанс усім бажаючим відправитися в практично неможливе подорож за межі нашої планети. Познайомитися із Міжнародною космічною станцією (МКС), та вийти у відкритий космос. Вивчаємо тему "Невагомість" із технологіями віртуальної реальності.

«Mission: ISS» - це науково-точна космічна симуляція, яка дозволяє користувачам «Oculus Rift» та "Oculus Quest" досліджувати Міжнародну космічну станцію (МКС) у віртуальній реальності.




Зробіть подорож на орбіту і відчуйте життя на борту Міжнародної космічної станції! У цьому моделюванні, запропонованому, навчіться рухатися та працювати в умовах нульової гравітації за допомогою ваших контролерів. Посадите космічну капсулу, здійсніть вихід у космос і дозвольте справжнім астронавтам NASA познайомити вас із життям на МКС за допомогою інформативних відео та зображень.

Завантажити: https://www.oculus.com/experiences/quest/2094303753986147/

Пишіть свої відчуття у коментарях.

Чудовий безкоштовний додаток VR для вивчення МКС і відчуття невагомості.
Це чудова ідея для освітнього процесу. Я була вражена, наскільки добре  розроблено додаток. Це абсолютно безкоштовно. Це може змінити ваше сприйняття світу, а також взаємодію з нульовою гравітацією. Рекомендую.

Запрошую!

Facebook: https://www.facebook.com/groups/3051188461665108
Twitter: https://twitter.com/Iryna_Pakhomova
Telegram: https://t.me/arVReducation
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjrII42WpKLPgurLYXeNwSQ
Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22
Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com

#MISSION:ISS 

#імерсивні_технології_в_освіті

#сучасні_освітні_тренди

#освітні_тренди

#віртуальна_реальність


Немає коментарів:

Дописати коментар