Як написати мотиваційний лист

 Приклад мотиваційного листа

 

Доброго дня!

Мене звуть Пахомова Ірина Миколаївна, я є доцентом кафедри фізики кристалів фізичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, канд. фіз.-мат наук. Я фахівець у галузі фізики міцності і пластичності, а саме у дислокаційній теорії пластичної деформації. Основними напрямками методичної роботи є змішане навчання і STEM-освіта (платформи, інструменти, практичний досвід). Вважаю комп’ютерне моделювання фізичних процесів і технології доповненої реальності дієвими інструментами в освітньому процесі.

Останні 3 роки займаюся питаннями змішаного навчання, реалізацією STEM-орієнтованого підходу у навчанні, розробкою концепції впровадження технологій доповненої реальності в освіті. Розроблено і сертифіковано 4 дистанційні курси для студентів фізичного факультету і вчителів фізики (на базі платформи Moodle). Для підвищення кваліфікації вчителів фізики було впроваджено дистанційний курс «Інноваційний інструмент сучасного фізика», де запропоновані теми впровадження STEM-освіти та технології доповненої реальності на заняттях (детальніше: https://dist.karazin.ua/for-students/courses/147). Співзасновниця університетського проєкту «Технології доповненої реальності в освіті»; керівниця STEM-AR клубу «Наука навколо нас» (детальніше: https://www.researchgate.net/project/Science-around-us-STEAM-education); лідер Всеукраїнського проєкту «Smart Teacher» (розробка уроків на інтерактивних дошках https://umity.in.ua/smart-teacher/); керівник наукових робіт Малої академії наук секція «Фізика»; постійна учасниця і спікерка наукових і науково-методичних конференцій, семінарів, вебінарів, шкіл тощо.

У вільний час я відвідую додаткові курси англійської мови, самостійно вивчаю додаткову літературу, займаюся фотографією (моє портфоліо: www.shutterstock.com/g/Iryna+Pakhomova), веду свій власний блог «Сучасні освітні технології» https://educationpakhomova.blogspot.com і Youtube канал: https://bit.ly/2FRAcVv

Я дуже організована і дисциплінована, знаходжу позитивні речі у будь-якій ситуації, сприймаю конструктивну критику. Маю велике бажання працювати в команді освітніх експертів.

Вважаю, що володіння такими важливими якостями, як відповідальність, цілеспрямованість, працьовитість і завзятість, вміння спілкуватися, бажання розвиватися і знаходити нові ідеї, будуть корисними для роботи у спільноті освітніх експертів.

Розсудливо підходжу до пошуку роботи, тому завжди є бажання змін на краще.

Дякую за увагу, приємно приймати участь у програмах, що можуть надати більше можливостей і привести до власного розвитку.

 

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар