Wepic, Tome, Gamma App: як створити презентацію за допомогою штучного інтелекту

Створення презентацій за допомогою штучного інтелекту 

(Wepic, Tome, Gamma App)





Розглянемо онлайн-інструменти, які дозволяють створювати презентації за допомогою штучного інтелекту (Wepic, Tome, Gamma App).

Приєднуйтесь!

Дякую за репост і вподобайку!



Gamma App:
https://gamma.app/?lng=en

Wepic

дозволяє нам створювати презентації українською мовою. Ми можемо вибрати тему, стиль і формулювати текст так, як нам зручно, а штучний інтелект створює для нас презентацію, що складається з 8 слайдів. 

Приклад:


Tome


Tome - дозволяє створювати презентації, але має обмеження стосовно кількості безкоштовно створених презентацій.

Tome - онлайн-платформа, яка використовує штучний інтелект для створення презентацій. Tome це комбінація двох механізмів: ChatGPT і DALL-E 2. За допомогою першого програма генерує тексти, а за допомогою другого малює зображення. Принцип доволі простий та типовий, користувач формує текстові підказки, які максимально точно описують запит, побажання, тематику та вміст презентації. Дотримуючись підказок, Tome створює близько восьми слайдів із відповідними зображеннями та текстами.

Окрім генерації за допомогою штучного інтелекту, вебсайт пропонує користувачам безліч шаблонів, які також можна використовувати для створення презентацій або налаштовувати новозгенеровані. Окрім основного тексту сторінки та макетів, Tome допомагає придумати заголовки, підзаголовки та сюжетні лінії для презентацій, маркетингових і навчальних презентацій, комерційних пропозицій, або звітів.

Gamma App


Gamma.app – це сучасна платформа для створення презентацій, яка використовує можливості штучного інтелекту (ШІ) для автоматизації структури, контенту та візуалізації ідей. Платформа дозволяє користувачам створювати красиві, цікаві та ефективні презентації за допомогою простого та інтуїтивного інтерфейсу. Платформа також дозволяє користувачам ділитися своїми презентаціями онлайн або експортувати їх у різні формати.

Онлайн-доступність та сумісність. Платформа Gamma.app є онлайн-сервісом, який не потребує встановлення або оновлення. Користувачам достатньо мати доступ до інтернету та сучасного браузера, щоб користуватися платформою. Платформа також сумісна з різними пристроями, такими як комп’ютери, планшети, смартфони тощо. Користувачам не потрібно переносити свої презентації на флешки або інші носії, вони можуть просто ділитися своїми презентаціями онлайн за допомогою посилання або QR-коду. Користувачам також можна експортувати свої презентації у різні формати, такі як PDF, PPTX, MP4 тощо.


Платформа Gamma.app має обмежений функціонал, який не дозволяє користувачам використовувати всю потенційну потужність ШІ для створення презентацій. Наприклад, платформа не дозволяє користувачам створювати свої власні шаблони або теми для презентацій, використовувати свої власні зображення або вбудовання, додавати анімацію або переходи між слайдами тощо. Користувачам також не можна імпортувати або конвертувати свої існуючі презентації у формат Gamma.app або навпаки.


Приклад:



Усі інструменти пропонують можливість редагувати презентацію, змінювати кольори, додавати зображення, текст, таблиці, відео та інші елементи. Ми також можемо додавати свої власні зображення або скористатися генератором зображень, що використовує штучний інтелект. Є також можливість записати голос до презентації та додавати коментарі до слайдів.

Інструменти дозволяють поділитися презентацією онлайн за допомогою посилання або згенерованого QR-коду. Презентацію також можна завантажити у форматі PDF, зображення.

Ці інструменти є чудовим способом швидкого і зручного створення презентацій на вашій мові на різні теми.


Використані джерела:

Gamma. (2023). Gamma: AI for presenting ideas, beautifully. 

https://www.trustpilot.com/review/www.gamma.com

https://www.youtube.com/watch?v=r9VOYJM6nZc

https://www.youtube.com/watch?v=yBtLvMeNQ1I

#gamma #AI #artificialintelligence #artificialintelligencetechnologies #presentation #штучнийінтелект #технологіїштучногоінтелекту #інновації #інноваційнітехнології #інноваційніінструменти


Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар