Навчальний україномовний YouTube

Україномовні YouTube-канали: відкрийте двері до знань та освіти



Приєднуйтесь!

Про Україну!

Друзі, вітаємо вас на каналі, який присвячений Україні та пізнавальним фактам про неї! На цьому каналі ви зможете дізнатися багато цікавої та корисної інформації про нашу державу!

https://www.youtube.com/@pro-ukrainu/featured




Історія На Карті

https://www.youtube.com/@istoriyanakarti

Ласкаво просимо на канал Історія На Карті! Тут ви знайдете захоплюючі розповіді про ключові події та особистості історії, які сталися в різних куточках світу. Я використовую карти та візуалізації, щоб допомогти вам краще зрозуміти історичні події та їх контекст, та розкриваю маловідомі факти та цікаві історичні аспекти. Якщо ви захоплюєтесь історією або просто любите вивчати нове, то цей канал для вас. Підписуйтеся, щоб не пропустити нові захоплюючі розповіді про минуле!



Так Званий

https://www.youtube.com/@takzvaniy

Пряма мова:

"Вітаю на каналі Так Званий, мене звати Артем! В своєму деннику я розповідаю про політико-історичні події України та висвітлюю біографії важливих постатей. Власне, якщо ці теми для тебе є близькими, то підписуйся. Тут буде цікаво! "



УМІТИ

https://www.youtube.com/@umity-in-ua/featured

Поради та інструкції з використання штучного інтелекту та інших сучасних технологій в освіті.



ДОРОСЛІ ДЛЯ ДІТЕЙ

https://www.youtube.com/@user-lj5ei6fc8h/featured



Дмитро Покришень

Відеоблог про освіту. Авторські розробки. Приємне спілкування. Фото та відео звіти з освітянських всеукраїнських та міжнародних заходів. Технології виконання завдань з баз даних олімпіад з інформаційних технологій (ІТ). СУБД Microsoft Access. Передовий перспективний педагогічний досвід. Інтерв'ю з освітянами області.


https://www.youtube.com/@user-ws4lu1wv5i/videos




Географія ПРОСТО

Канал створений для популяризації географії як науки. Тут зібрано та додається 2-3-хв. відеоматеріал різних природних процесів, явищ, новин із світу економіки, населення, а також повний курс безкоштовних відеоуроків з географії 6-10 класів. Як казав український поет-сатирик Дон-Амінадо: "Ніщо так не допомагає повторювати географію, як виверження вулканів і землетруси"

https://www.youtube.com/@geo_prosto


Карто Ман - історія по карті

Ютуб канал "Карто Ман" - історія (України) по карті ВІДЕО з поясненням ІСТОРИЧНИХ КАРТ з АТЛАСІВ по історії України всіх класів - з 7-го по 11-й Можна використовувати ДЛЯ + підготовки до ЗНО ІУ + підготовки до уроків 7-11 класів + просто для самоосвіти

https://www.youtube.com/@KartoMan


Пишіть у коментарях про україномовні канали, які є цікавими і корисними для освітнього процесу.

Ірина Пахомова


Канал присвячено сучасним новим технологіям в освіті: (STEAM - освіта), технології доповненої і віртуальної реальності в освіті; інтерактивні завдання, симуляції; інноваційні інструменти сучасного педагога: електронне, змішане навчання; прості експерименти на кухні у рубриці "Наука навколо нас"! Багато ідей! Бери і впроваджуй у життя! Приєднуйся! Разом ми можемо все і навіть більше!

Проєкт "Проактивний педагог: приєднатися тут



Канал YouTube, на якому містяться відео з моделями різних видів двигунів:
https://www.youtube.com/@riderericsson/videos

Корисні ресурси:


Все для освіти: технології доповненої і віртуальної реальності, фізика, прості фізичні експерименти, фізичні симуляції










Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар