Merge EDU platform

 Merge EDU platform: доповнена та віртуальна реальність в освіті

Приєднуйтесь!


Дякую за репост і вподобайку!

Активна навчальна платформа, розроблена  Merge Cube: вміст STEM, погоджений за стандартом NGSS, засоби викладання із технологією доповненої реальності, захоплюючі заняття.

Сайт: https://mergeedu.com/


 Діліться та взаємодійте з AR / VR діями з платформи Merge EDU.

https://appsource.microsoft.com/en-us/product/office/WA200000873?tab=Reviews

Програма Merge EDU для команд дозволяє користувачам ділитися та взаємодіяти з AR / VR діями з каталогу Merge Explorer, все в Microsoft Teams! 

Вчителі можуть додавати вкладки на канал свого класу та відображати окремі теми з Merge Explorer, які відповідають поточним темам навчання. Студенти можуть використовувати Immersive Reader, який доступний на вкладці теми, для покращення розуміння читання під час участі у заходах Merge EDU. 

Студенти та викладачі можуть використовувати Immersive Reader, який доступний на вкладці теми, для перекладу тексту в додатку на різні мови. 

Користувачі можуть запускати дії у програмі Merge Explorer безпосередньо від Teams. 

Інші способи використання Merge EDU For Teams у класі: 

Завдання: 

Викладачі можуть створювати завдання для кожного класу, надсилаючи посилання на теми EDU разом із інструкціями щодо виконання завдання. 

Обговорення: 

За допомогою вкладки «Бесіди» ви можете завантажити знімок екрана або відеозапис тем з Merge EDU та попросити студентів обговорити та поділитися своїми перспективами. 

Вказівки: 

Ви навіть можете створити власну вкладку в каналі класу, яка включає загальні вказівки щодо доступу до вмісту Merge EDU. 

Merge Explorer - це програма на платформі EDU Merge, і вона була створена для залучення студентів до практичних досліджень та навчання, коли вони проводять та взаємодіють з уроками природознавства та концепціями STEM за допомогою технологій доповненої та віртуальної реальності. 



Заняття веселі та прості у використанні та ідеально підходять для всіх учнів у дитячому садку до 8 класу (К-8). 

За допомогою Merge Explorer студенти можуть тримати активний вулкан на долоні, плавати під водою з великими білими акулами, ходити по поверхні Марса тощо. 

Використання надбудови Merge EDU для команд піднімає навчання 21 століття на новий рівень!

 

 Завантажити PDF: https://mergecube.com/paper-pdf

Якщо є бажання бути амбасадором цієї платформи, заповнюйте форму: тут



Немає коментарів:

Дописати коментар