Онлайн-ресурс Interacty

Interacty - онлайн-ресурс для створення навчального інтерактивного контенту


Interacty це ресурс, що дозволяє створювати інтерактивний вміст для навчання: ігри, вікторини та конкурси за допомогою простих шаблонів, щоб підвищити зацікавленість, мотивувати більше дітей до навчання і заохотити аудиторію до активної участі. Interacty надає вам засоби для більш тісної взаємодії з учнями, студентами.

Сайт: https://interacty.me/


Реєстрація:


Обираємо галузь:


Обираємо роль:


Починаємо!

Що таке Interacty?

Тут ви можете створювати інтерактивні модулі для навчання та ділитися ними з колегами та студентами. Ви можете створювати проекти з нуля або використовувати шаблони та змінювати їх! 

Як поділитися своїми проектами зі студентами?

Студентам не потрібно створювати обліковий запис на Interacty. Ви можете скопіювати загальнодоступне посилання на проект і поділитися з ними або надати їм QR-код. Ви можете запросити студентів, якщо хочете, щоб вони допомогли вам створити проекти!

Як створити організацію та класи?

За замовчуванням у вас уже є одна організація. Сміливо запрошуйте колег, перейменовуйте. Ще немає Класів, але вони скоро з’являться.

Що таке проект Interacty?

Кожен проект може складатися з одного або кількох різних блоків: тексти, зображення, вікторини, ігри тощо. Наприклад, цей проект містить: 1 вікторину, 1 інтерактивне зображення, 1 відео та кілька текстових блоків.


Що таке шаблони і як ними користуватися?

Шаблони - це готові проекти. Ви можете використовувати їх БЕЗКОШТОВНО без змін! Або клонуйте та змініть потрібний вміст – натисніть «Редагувати» поруч із шаблоном. Так, це ваш перший проект, і ви можете поділитися ним зі студентами!


Приклад онлайн-вправи:




Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар