Go Lab

STEM-освіта: GO-Lab


Telegram:  https://t.me/physicsks

Проект Go-Lab має на меті відреагувати на потребу Європи в досвідчених молодих людях, які цікавляться наукою та вбачають наукову сферу своєю майбутньою професією задля забезпечення конкуренції та економічного процвітання.

https://www.golabz.eu/ 

Мета Ініціативи Go-Lab - сприяти використанню інноваційних технологій навчання в STEM-освіті з особливим акцентом на онлайн-лабораторіях (симуляціях) (Labs) та додатках для вивчення запитів (Apps). Використовуючи екосистему Go-Lab, викладачі можуть знаходити різні лабораторії (симуляції) та додатки та створювати спеціальні простори навчального контенту (ILS).

Підручник для вчителів націлений допомогти викладачам природничих наук отримати доступ до методології Go-Lab, інструментів та ресурсів, що допоможуть підготувати та донести учням дослідницькі активності з використанням технологій. 

Одна з важливих цілей проекту Go-Lab полягає в залученні вчителів до використання, повторного використання та розповсюдження їхніх навчально дослідних просторів (ILSs), а також обмін досвідом та поглядами з точки зору простоти роботи й якості.
 
Інструкція (українською мовою):



Корисні публікації:





+10 прикладів кейс-уроків у вільному доступі



Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/

Підписуйтесь на групу у Discord https://discord.com/invite/ZUxcC22
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!  

Немає коментарів:

Дописати коментар