Мурали AR

 Мурали і технологія доповненої реальності нові технології у туризмі

Розробка соціального проекту для міста Рівне мала на меті пожвавлення міста за допомогою технології доповненої реальності. Студія LOOKINAR першою в Україні створила додаток, який дозволяє «оживляти» мурали, що викликають у користувачів неповторні емоції. Після наведення камери телефону на зображення мурала він оживає і в доповненій реальності передає таємні послання свого автора.

Перші digital мурали в Україні з технологією доповненої реальності AR створені у Рівному в рамках проекту ГО «Платформа взаємодій «Простір» в 2018 році за підтримки Українського культурного фонду. Громадський проект «The Street Walls» - це поєднання вуличного мистецтва, туризму та інновацій.

Мобільний додаток AR Murals — це платформа для розміщення муралів, які оживають у доповненій реальності по всій Україні. Арт-об’єкти, що оживають, приваблюють туристів-поціновувачів сучасного вуличного мистецтва. Туристи роблять світлини та діляться ними в соціальних мережах, що сприяє популяризації міста, молодих street-художників і сучасного мистецтва загалом. 

Ключові зображення:

Відкрийте ці зображення на інтерактивній дошці, завантажте мобільний додаток, відкрийте додаток і спрямуйте камеру телефона на зображення:







 

 Майбутнє вже прийшло!

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/

1 коментар:

  1. відео AR-ефекту на мурал Сергія Радкевича "Рівновага" в Луцьку: http://www.youtube.com/watch?v=fjskjH-1Iv4&list=PLU3f97f0UL7yAu-DZvzqfeGmH74GJm34K
    До речі, напис шрифтом Брайля на стінописі означає "0 градусів над рівнем моря"

    ВідповістиВидалити