Labster - освітня платформа

 Віртуальна лабораторія Labster 

(біологія, хімія, фізика)


Компанія Google у партнерстві з розробником імітаційних програм для навчання, фірмою Labster ApS випустила більше двох тисяч симуляції.

25 листопада 2022 року Міністерство освіти і науки України та «Labster» (провідна платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки) почали співпрацю.

Платформа «Labster» – світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, завдяки яким успішно навчаються вже 5 млн. студентів та учнів 3000 навчальних закладів в 70 країнах світу. Віртуальні симуляції на платформі доступні з таких галузей:анатомія та фізіологія;
  • біохімія;
  • біологія;
  • біотехнологія;
  • хімія;
  • наука про землю;
  • мікробіологія;
  • фізика та інш.


Мова: англійська.

 Головний сайт: https://www.labster.com/

 

Як працювати з Labster?



Партнерство з Labster було анонсовано в травні на конференції Google I / O. З тих пір воно значно розширилося, поширившись на нові варіанти лабораторних робіт для широкого кола навчальних закладів. Додатки Labster Daydream VR сумісні з будь-якою системою, де працює платформа Daydream. 




 

Для вчителів:

(https://help.labster.com/instructors/collections/2553606/articles/1388246-instructor-labster-dashboard-follow-your-student-s-scores-and-progress/) відстеження успішності учнів.

Хімія:

 Біологія:


 Фізика:

При завантаженні симуляції у мене доходить до 22 % (24%) і потім не завантажується, відкривала у різних браузерах. Причину не знаю.

2 грудня об 11:00 годині відбудеться вебінар на тему: «Платформа «Labster»: використання віртуальних симуляцій у навчанні». Приєднатися до заходу можна за посиланням.


Унікальна пропозиція платформи «Labster» дозволить понад 4,5 млн учнів і студентів у кожному закладі освіти в Україні навчатися, використовуючи визнані у світі віртуальні наукові симуляції від платформи «Labster» протягом року. Викладачі можуть легко знайти корисні для їхніх дисциплін інтерактивні симуляції серед 300 доступних та ефективно впровадити їх у навчальний процес, зробити його цікавішим та ефективнішим.

Окрім надання доступу до свого каталогу симуляцій, платформа «Labster» також надасть послуги з професійного розвитку та технічну підтримку для всіх викладачів і студентів з видачею відповідних сертифікатів.

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті! 

#сучасні_освітні_тренди

#освітні_тренди

#stem-уроки

#labster

Немає коментарів:

Дописати коментар