Фізичний факультет ХНУ імені В. Н. Каразіна (вебінар)

Вебінар «Класика, що випереджає час - Фізичний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна»

Всеукраїнський клуб почесних послів науки ЦЕРН в Україні представляє вебінар рубрики «Абітурієнту-2021»


15 червня 2021, початок 17:00 Ключ на вхід до вебінару: https://webinar.man.gov.ua/b/adm-jp2-fvh

«Класика, що випереджає час - Фізичний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна» Спікер – Руслан Володимирович Вовк, декан факультету, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор фізико-математичних наук, професор. На вебінарі дізнаєтесь про школи, традиції, здобутки і можливості фізичного факультету ХНУ ім. В.Н. Каразіна: - поєднання традиційних і новітніх освітніх технологій, орієнтація на особистість забезпечують успішне опанування його студентами вмінь і навичок, завдяки яким вони набувають високої кваліфікації і стають справжніми фахівцями, майстрами своєї справи: - диплом фізфаку це - не кінцевий результат, а початок великого шляху, насиченого гідною роботою, творчими пошуками, цікавими подіями, подорожами, зустрічами, це - унікальна можливість для подальшого самовдосконалення й самореалізації.

Навчання на фізфаку це - класична університетська освіта, яка здійснюється на основі інноваційних освітніх технологій і вдало доповнюється доступністю навчання; високою стипендією; можливостями продовження навчання, зокрема за кордоном. Це - гарантоване місце роботи, перспективна професія і висока конкурентоспроможність на ринку праці! Модератор - Олександр Юров, голова Всеукраїнського клубу почесних послів науки ЦЕРН в Україні, член-кореспондент Академії технологічних наук України, провідний фахівець Національного центру «Мала академія наук України». Приходьте на вебінар і ви дізнаєтесь багато цінного для вибору майбутнього місця навчання!
Наука була, є і буде. Запрошуємо до співпраці! Обирай, де найзручніше! Кафедра фізики кристалів започаткувала: перший сервер "ФІЗИКА" на Discord: https://discord.com/invite/ZUxcC22 telegram:https://t.me/physicsks сторінку на блозі "Фізика ЗНО" https://educationpakhomova.blogspot.com
fb: "ФіЗиКа ЗНО" https://bit.ly/2L0sJ97 Детальніше за посиланням: https://bit.ly/37ZbBcT Запрошуємо усіх бажаючих зареєструватись у гугл формі https://forms.gle/7uH2wfAWWvwfLKWT6 для того, щоб ми могли запросити вас на:

Немає коментарів:

Дописати коментар