Додаткові бали при вступі до Каразінського

 Олімпіада 2021


Перший тур дистанційний 10.03. - 11.04.

Другий тур  17.04.2021


Інструкція щодо проходження заочного туру всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна з фізики для вступників на спеціальності 104 Фізика та астрономія, 105 Прикладна фізика та наноматеріали, 144 Теплоенергетика, 153 Мікро- та наносистемна техніка.

 
Термін проведення заочного (дистанційного) туру з 10 березня 2021 року по 11 квітня
2021 року.
Оприлюднення попередніх результатів олімпіади та відповідей (розв’язків) завдань на сайті Університету 15 квітня 2021 року.
Термін подачі апеляцій з 15.04.2021 по 16.04.2021.
Оприлюднення результатів на сайті Університету з урахуванням апеляцій, списка учасників, які запрошуються до участі в другому турі – 17.04.2021.
До участі в дистанційному турі олімпіади допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення Олімпіади.

Завдання розміщено на сайті http://start.karazin.ua 

Завантажити завдання дистанційного туру (http://www.univer.kharkov.ua/images/physics.pdf)

 
Дистанційний тур складається із 5 задач. Повний розв’язок кожної із них оцінюється у 20 балів. Неповні розв’язки також будуть оцінені (залежно від ступеню просунення). Для потрапляння до очного туру необхідно набрати не менше за 75 балів.


Розв’яжіть задачі й запишіть розв’язки на аркушах паперу або оформіть у вигляді файлу Microsoft Word чи іншої програми. Якщо Ви отримали лише частковий розв’язок або маєте якісь міркування, обов’язково напишіть їх теж, можливо, що вони також будуть оцінені. Будь-ласка, намагайтесь писати акуратно й розбірливо, пронумеруйте всі аркуші. Відскануйте або сфотографуйте свою відповідь та надішліть електронною поштою ОБОВ’ЯЗКОВО на чотири адреси:

  •  radioolympiada@karazin.ua
  • fef@karazin.ua
  • ftf@karazin.ua
  • physics@karazin.ua

В темі листа вкажіть «олімпіада з фізики». Лист повинен бути надісланий не пізніше 11 квітня 2021 року.
В листі слід вказати:

  • прізвище, ім’я та по-батькові учасника;
  • назву населеного пункту (за потреби область та район);
  • повну назву навчального закладу, який закінчив чи закінчує учасник;
  • контактний телефон учасника.

Листи з відсутньою або неповною інформацією про учасника розглядатися не будуть.
Найкращим учасникам  другого (очного) туру  олімпіади,  який відбудеться 24 квітня 2021 року, будуть  нараховані  додаткові 20 балів до сертифікату  зовнішнього незалежного оцінювання  з фізики  при розрахунку конкурсного балу  в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна.  

Положення про Всеукраїнські олімпіади  Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі  повної загальної середньої освіти 

Перелік предметів та спеціальностей (освітніх програм), з яких проводяться Всеукраїнські олімпіади Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти;

 

#вступ2021 #додаткові_бали #олімпіада

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті! 

 

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22  

Немає коментарів:

Дописати коментар