Борис Гриньов "Дивний світ сцинтиляційних матеріалів"

 


Всеукраїнський клуб почесних послів науки ЦЕРН в Україні запрошує на онлайн-зустріч з академіком Борисом Гриньовим – директором Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України в Харкові, завідувачем кафедри фізики кристалів фізичного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна, одним із 30 найбільш цитованих учених України, представником України в ЦЕРН. 
 
Ви дізнаєтеся про:
▪️ розвиток сцинтиляційного матеріалознавства в Україні і про те, чому здобутки українських учених у цій сфері визначають сучасний світовий рівень технологій отримання і обробки сцинтиляційних і люмінесцентних матеріалів;
▪️ створення нового напряму радіаційного приладобудування – виробництва медичної ядерної апаратури;
▪️ використання досягнень українських учених у сфері сцинтиляційного матеріалознавства для боротьби з міжнародним тероризмом та проєктів Європейського центру ядерних досліджень – ЦЕРН. 


 

Співпрацю із ІСМА (Інститутом сцинтиляційних матеріалів НАН України) вже 20 років проводить кафедра фізики кристалів фізичного факультету ХНУ імені Каразіна. Ця програма зарекомендувала себе як найпродуктивніший проект співпраці студентів, науковців, викладачів і закордонних партнерів.
Кожного року студенти кафедри фізики кристалів проходять реальні виробничі і переддипломні практики на базі потужного наукового центру, співпрацюють із провідними лабораторіями, займаються дослідженнями, пишуть бакалаврські і магістерські випускні роботи і захищаються на відмінно.

Бережіть себе і родину!

Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube.
Підписуйтесь на сторінку у fb. https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті! 

 

Приєднуйтесь на сервер "Фізичний факультет ХНУ" на Discord

https://discord.com/invite/ZUxcC22


Немає коментарів:

Дописати коментар