Конструктори для AR

Створи власну доповнену реальність


CoSpaces це інструмент адаптований до будь-якого предмету і класу, дозволяє дітям створювати свої власні 3D-творіння, анімувати їх за допомогою коду і досліджувати їх у віртуальній реальності!
Сайт.
Мобільний додаток.

CoSpaces дозволяє керувати тривимірними об'єктами, створювати програми (VR-ігри і анімаційні фільми) генеруючі анімацію в віртуальних світах на основі використання умов, циклів, функцій / методів, обробки масивів даних, списків і об'єктів.
За допомогою CoSpaces у дітей розвиваються навички навчання 21-го століття і цифрова грамотність, підвищується креативність і це сприяє співробітництву в класі.
CoSpaces використовується в багатьох предметних областях від STEM і кодування до соціальних наук, мов, мистецтва і творчих просторів.
1. Реєстрація



Дистанційний курс "Create Your Own Augmented Reality Application" (англійською мовою).
Перші кроки для створення власної доповненої реальності у CoSpaces (російською мовою).



PlugXR - це неймовірно проста у користуванні хмарна платформа доповненої реальності з потужними функціями для створення та публікації сучасних програм та досвіду AR.
Потрібно пройти реєстрацію.

 Відео презентація:

 Інструкція (англійська мова).
 
Створіть власну унікальну доповнену реальність за допомогою  мобільного додатку AR.fx. Відкривайте для себе цікаві та розважальні 3D-об’єкти та події у всьому світі та поповніть свої дивовижні колекції AR. Створюйте унікальні сцени AR та  діліться із своїми друзями.
Play market
Відео презентація.


Безкоштовний сервіс для створення доповненої реальності Overly app
Додаток: Play market або  App Store
1. Створення листівок із відео: наприклад.
 Листівка із доповненою реальністю.
2. Демонстрація 3D моделей.


3. Завдання на логіку. Інструкція за посиланням.

ROAR Editor - це найкращий у своєму класі інструмент для створення власного високоякісного досвіду доповненої реальності за декілька клацань. Він призначений для користувачів, які не є технічними. Незалежно від того, чи потрібно вам це для особистого користування або для бізнесу, ROAR надасть вам повний набір функцій AR, які допоможуть вам протестувати, грати та надавати абсолютно вражаючий досвід для ваших клієнтів, партнерів та друзів. Редактор ROAR містить усі основні функції доповненої реальності, включаючи відео, аудіо, кнопки дій, зображення, текст, 3D-моделі тощо. Безкоштовно 4 сцени AR.


Доповнена реальність для освіти: Onirix 
10 днів безкоштовне використання.
Презентація можливостей:


Таблиця ресурсів із доповненою або віртуальною реальністю.




Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!  

Немає коментарів:

Дописати коментар