День доброти

Матеріали до уроку доброти.


1. Вислови відомих людей про доброту (плакати).

Представлено 7 плакатів "Вислови відомих людей про доброту ". Раз добром нагріте серце — вік не прохолоне. (Шевченко Т.) У внутрішньому світі людини доброта – це сонце. (Гюго В.) Доброта – це те, що може побачити сліпий і почути глухий. (Марк Твен) Скільки в людині доброти – стільки в ній і життя. (Емерсон У.) Доброта — риса, надлишок якої не шкодить. (Голсуорсі Д.) Коли ми щасливі, ми завжди добрі. Але коли ми добрі, ми не завжди щасливі. (Уайльд О.)
Завантажити безкоштовно:
https://vseosvita.ua/library/vislovi-vidomih-ludej-pro-dobrotu-plakati-182070.html




2.  Два плакати до дня добрих справ.

Розроблено до Всесвітнього дня добрих справ 2 плакати «Від щирого серця даруємо доброту!» та "Добро починається з тебе". Вони можуть бути використані для проведення дебатного клубу або при написанні твору. Нових ідей і маленьких добрих справ!
Завантажити безкоштовно:
https://vseosvita.ua/library/2-plakati-do-dna-dobrih-sprav-179458.html




3. Листівка "З днем доброти". (Шаблон).

 Завантажити безкоштовно:
https://vseosvita.ua/library/listivka-z-dnem-dobroti-sablon-178628.html

4. Всесвітній день Доброти. Буклет.

 Ідея проста – безкорисливо зробити для когось щось хороше. А найважливіше завдання – нагадати людям, що вони можуть робити добрі вчинки не лише раз на рік, а й щодня. У буклеті представлено позитивний ефект від добрих справ. «Спробуйте бути хоча б трохи добрішими – і ви побачите, що будете не в змозі зробити поганий вчинок». Конфуцій.
 Завантажити безкоштовно:
https://vseosvita.ua/library/vsesvitnij-den-dobroti-buklet-178627.html




 5.  Марафон добрих справ. Буклет.

Буклет до заходу "Щедрий вівторок". У цей день усі мають виконати маленьку добру справу і заохотити до цього інших. У цей день мільйони людей, сотні бізнес-корпорацій, тисячі некомерційних організацій стають частиною благодійного руху #GivingTuesday. Учасники роблять добрі справи, влаштовують акції на користь некомерційних організацій і стають благодійниками.
 Завантажити безкоштовно:
https://vseosvita.ua/library/marafon-dobrih-sprav-buklet-177230.html




Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!


Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 



Немає коментарів:

Дописати коментар