6 переваг використання технологій в освіті




1. Більш інтерактивний досвід.

Технології дають вчителям, учням та студентам можливість реально вивчати предмет із використанням різних методів і форм роботи. Ви маєте можливість використовувати ігри, відео та симуляції (імітації), щоб студенти та учні не тільки були в захваті від того, що вони роблять, але й розуміли процес (явище) краще.





2. Необмежене джерело ресурсів.

Відповідь на будь-яке запитання людина може знайти при натисканні кнопки за допомогою комп'ютерів, смартфонів, планшетів та Інтернету. Це безцінна перевага для технологій, оскільки студенти можуть розширити власне розуміння та дуже легко шукати відповіді чи інформацію з предметів.


3. Необхідні навички майбутнього.

У бізнесі переважають технології. Якщо ми не впровадимо технологію та не будемо  використовувати сучасні технології в наших аудиторіях, тоді у нас буде покоління студентів, які не готові до необхідних навичок сучасності.

4. Економить дорогоцінні ресурси.

Одним із часто недооцінених переваг використання технологій на занятті є кількість ресурсів, які можуть бути заощаджені. Книги, завдання та багато інших інформаційних матеріалів вимагають таких ресурсів, як папір. Якби ці матеріали стали оцифровані, то велика кількість цих ресурсів була б  скорочена.

5. Миттєво оновлена інформація.

Те, що ми знаємо, завжди змінюється. Коли це відбувається, освітні ресурси, такі як підручники, також повинні бути оновлені. Це можливо за допомогою технологій, і вони мають можливість відновлювати інформацію багатократно швидше і дешевше.

6. Ні – важким рюкзакам.

Чим старші класи, тим більше речей, які учні повинні приносити з собою щодня. Рюкзаки старшокласників навантажені вагою підручників! Це вже не буде проблемою, якщо всі навчальні ресурси для  освіти будуть вивчатися за допомогою технологій.


Дякую за увагу!
Бажаю Вам нових ідей!
Навчаємося, бо ми цього варті!
Підписуйтесь на блог!
Підписуйтесь на канал YouTube. 
Підписуйтесь на сторінку у fb.
https://www.facebook.com/educationXXII/
Запрошуємо навчатися на фізичному факультеті!

Немає коментарів:

Дописати коментар