Liudmyla Huliaieva (майстер-класи)

 Два дні з Людмилою Гуляєвою: майстер-класи, що змінюють життя


Протягом двох насичених днів я мала чудову можливість взяти участь у програмі "Перезавантаження", яка була справді надихаючою та інформативною. Хочу висловити свою щиру подяку Людмилі Гуляєвій, яка професійно провела три майстер-класи, надавши неймовірно корисну інформацію.

 

На жаль, я не змогла бути присутньою на першому майстер-класі 8 червня з 10:00 до 11:45, де розглядалася тема самозайнятості, підприємництва та фрілансу. Однак, з відгуків інших учасників я дізналася, що цей майстер-клас був надзвичайно змістовним і практичним.

 

8 червня з 12:15 до 14:00 ми обговорювали фінансові знання під час війни та нестабільності. Людмила Гуляєва професійно підкреслила важливість фінансової грамотності в такі непрості часи, і я отримала багато цінних порад щодо управління фінансами та планування майбутнього.

 

9 червня з 10:00 до 12:00 ми вивчали тему створення професійних мереж та використання соціальних медіа для розвитку кар’єри. Цей майстер-клас був надзвичайно актуальним і корисним. Людмила детально розповіла, як ефективно використовувати соціальні мережі для побудови та зміцнення професійних зв'язків.

 

Я дуже рада особистому знайомству з Людмилою Гуляєвою. Її компетентність, енергія та позитивний настрій створили чудову атмосферу для навчання. Вона поділилася з нами не лише знаннями, а й натхненням, що є безцінним. Дякую за ці чудові дні та корисну інформацію, яку я отримала!




🔹Фрази про гроші, які не слід говорити дітям і при дітях

 https://socportal.info/ua/news/frazy-kotorye-ne-sleduet-govorit-detyam-i-pri-detyakh/

🔹Як не можна говорити з дітьми про гроші

 https://socportal.info/ua/news/kak-nelzya-govorit-s-detmi-pro-dengi/

🔹Коли починати навчати дитину фінансової грамотності?

https://socportal.info/ua/news/ekspertka-poradila-koli-rozpochinati-navchati-ditinu-finansovii-gramotnosti/

 🔹 ЩО ТАКЕ ГРАНТИ І ЯК ЇХ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ УКРАЇНЦІ

https://socportal.info/ua/news/shcho-take-granti-i-yak-ikh-mozhut-otrimati-ukraintci/

 е-пошта: glp2002@ukr.net

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар