Prometheus

4 нові безплатні курси для освітян


На платформі Prometheus з'явилися 4 нові курси, створені Центром Професійного Навчання (Center for Professional Learning) та адаптовані до контексту України лідерами Комʼюніті Практиків українських вчителів, вихователів та практичних психологів за підтримки Українського Інституту Розвитку Освіти.

Приєднуйтесь!

Дякую за репост і вподобайку!


📌 «Травмообізнані: практики для вихователів і вчителів‎» 

Онлайн-курс для педагогів, вихователів та батьків, чиї учні, вихованці або діти переживають травми через війну та вимушене переміщення. Курс публікується у 2023 році під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, через що більше 1100 дітей отримали поранення,  а понад 19 тисяч дітей вважаються депортованими. 

📌 «Травмообізнані: вплив травми на розвиток дітей раннього віку‎» 

Курс створений для того, щоб підтримати педагогів у спілкуванні з дітьми дошкільного віку, коли їх робочий контекст може включати стрес і травму. 

Онлайн-курс створює міцну базу і розуміння травми у дітей. Ви дізнаєтеся, що мають робити дорослі, щоб якісно дбати про дітей, особливо під час війни та в умовах вимушеного переміщення.

📌 «Я і якісне та цілісне навчання. Соціально-емоційне навчання і психосоціальна підтримка‎» 

Що педагог може зробити зараз для своїх учнів? Як допомогти дітям в контексті війни? Чи може навчання не тільки надавати знання, а й забезпечити підтримку? 

Це 5-годинний курс для вчителів та педагогів, які працюють з дітьми, що зазнали вимушеного переміщення. Мета курсу – розвинути навички викладання, які в практичній педагогічній діяльності сприятимуть благополуччю дітей і їхньому успіху в навчанні.

📌 Благополуччя та захист дітей

Ваша відповідальність як вчителя – зробити класну кімнату безпечним когнітивним, соціальним, емоційним, фізичним та поведінковим простором.

Після завершення курсу ви зможете спроєктувати свій навчальний простір, щоб краще піклуватися про благополуччя та захист дітей.

Для проходження курсу потрібно в середньому 5-6 годин. 

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation 

Немає коментарів:

Дописати коментар