Artguru: магія творчості за допомогою штучного інтелекту

 Як створити зображення у різних стилях із власної фотографії (Artguru)


Умовно безкоштовний ресурс: в день можливість створення 5 зображень.

https://www.artguru.ai/ai-art-generator-from-photo/

Приєднуйтесь!

Дякую за репост і вподобайку!


Створення мистецтва за допомогою штучного інтелекту: генератор AI Art з фотографії

В сучасному світі штучний інтелект (ШІ) здобуває все більше популярності і знаходить своє втілення в різних аспектах нашого життя. Одним із застосувань цієї технології є генерація зображень за існуючими фотографіями. Один із інноваційних інструментів в цій області - Artguru, генератор AI Art з фотографії, який легко перетворює будь-яке фото в шедевр мистецтва.

Як це працює?

Artguru - це потужний інструмент, який спрощує процес створення мистецтва за допомогою штучного інтелекту. Все, що вам потрібно зробити, - завантажити свою фотографію і вибрати стиль, який ви хочете відтворити. Генератор AI Art з фотографії візьме на себе всю решту.

Персоналізація та вибір стилю

Artguru пропонує широкий вибір стилів мистецтва, від класичних живописних технік до абстракційних і сучасних напрямків. Виберіть той, який найбільше вам до вподоби або який найкраще виражає ваш настрій чи індивідуальний стиль.

Технологічний прогрес у мистецтві

Завдяки таким інноваційним рішенням, як Artguru, відкривається новий шлях для творчості та вираження себе. Митці та прості користувачі можуть легко експериментувати зі створенням унікальних шедеврів, перетворюючи звичайні фотографії в твори мистецтва.

Приклади

Оригінал:


Результати:







Запрошую взяти участь у діалогах на тему "Досліджуємо штучний інтелект". Мета: створити майданчик, щоб була можливість ділитися практичними навичками у галузі використання штучного інтелекту в освіті усім, хто зацікавлений. Були б раді бачити кожного, хто бажає поділитися власним досвідом у роботі із новими ресурсами і почути думки колег у роботі зі штучним інтелектом. Усе на безоплатній основі. Дякую, що ви зі мною. Запрошуємо заповнити гугл-форму, якщо бажаєте бути відвідувачем таких онлайн-зустрічей. https://forms.gle/HXNtv42wDtLe4ATB8

Приєднатися до групи в телеграмі:  https://t.me/+ipAeJ1NQ9HwzZmZi

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

2 коментарі:

  1. Очень интересно. Понравились все варианты изменённого фото.хотелось .ы посмотреть ещё абстрактный вариант. Интересно, искусственный интеллект

    ВідповістиВидалити
  2. Tired of lackluster results from traditional AI Face Swap Apps? ZMO ai photo editor takes face swapping to a new level, providing genuine and seamless results. Dive into the intricacies of AI-driven people face swaps, handling details with finesse, and achieving tailor-made results, including precise skin color changes. Experience the unbelievable with ZMO's meticulously crafted AI-generated face swaps.

    ВідповістиВидалити