Як вставити текст у відео? (WeVideo, Kapwing)

 Онлайн-інструменти для додавання тексту у відео (WeVideo, Kapwing)




1. WeVideo

https://www.wevideo.com/education


Редактор WeVideo дозволяє легко вставляти текст у ваші кліпи. Це дозволяє налаштувати текст так, як вам потрібно. Ви можете змінити стиль тексту, шрифт і тривалість. WeVideo пропонує доступ до великої колекції шрифтів на вибір. Ви також можете змінити розмір тексту відповідно до власних потреб редагування. Ви можете використовувати редактор WeVideo, щоб установити час початку та закінчення для ваших субтитрів, дозволяючи вам вирішити, коли текст з’являється в кліпі та як довго ви бажаєте, щоб він відображався на екрані. Ваше остаточне відео з коментарями можна завантажити та поділитися з іншими в Інтернеті.

Інструкція по роботі в WeVideo (англійська мова)




WeVideo дозволяє легко зареєструватися безкоштовно, використовуючи свій обліковий запис Google або Facebook або ввівши свою електронну адресу та основну інформацію. 
Ваш безкоштовний обліковий запис WeVideo дійсно має деякі обмеження, але він надає такі функції:

Публікуйте 5 хвилин відеоконтенту на місяць
Використовуйте шаблони перетягування, щоб створити свій відеошедевр
Записуйте свій екран, веб-камеру та створюйте голос за кадром
Створюйте GIF-файли, відео та подкасти

Коли ви реєструєте свій обліковий запис, WeVideo задасть вам кілька простих запитань про те, для чого ви створюєте відео та тип вмісту, який вони можуть допомогти вам створити. Створення відео може включати соціальні мережі, презентації, особисті спогади, шкільні проекти, відеоблоги та багато іншого.


2. Kapwing


https://www.kapwing.com/tools/add-text

Kapwing це ще один хороший інструмент, який допоможе вам додати текст до ваших відео онлайн. Це дозволяє завантажувати власні текстові шрифти, змінювати колір тексту та розміщувати повідомлення будь-де на відео. Ось як додати текст до відео на Kapwing: завантажте своє відео або вставте на нього посилання. У редакторі натисніть вкладку «Текст» і вставте текст. Потім ви можете редагувати свій текст так, як вам потрібно: ви можете змінити стиль шрифту, колір, розмір і тривалість. Ви також можете додати анімацію або ефекти до свого тексту протягом усього відео. Після цього клацніть, щоб експортувати своє відео та поділитися ним за допомогою унікального URL-посилання.


Джерело


Якщо ресурси були корисними, залиште свій коментар або зробіть символічний переказ на картку

5355 5712 8132 2123

Дякую!

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар