BBC Civilisations AR

Сучасні освітні тренди


Civilisations AR - це все про навчання із доповненою реальністю. Як тільки студенти дізнаються, як розмістити артефакт та взаємодіяти з ним, вони захочуть побачити усі артефакти у додатку. Безкоштовне або кероване вивчення програми послужить чудовим вступом до відділу світової історії, гуманітарних наук чи історії мистецтва або до самостійного вивчення контенту з подібною спрямованістю. Допомога вчителя буде найбільш необхідна у молодших класах, тоді як учні старших класів можуть самостійно вибирати те, що вони хочуть дослідити.


Civilizations AR - це додаток для iOS та Android, який використовує доповнену реальність (AR) для відображення артефактів у фізичному просторі користувача (переглядається через його пристрій). Користувачі можуть переглянути колекцію з 41 артефактів, тематично організованих відповідно до телесеріалу ВВС: «Ранні цивілізації», «Людське тіло», «Віра», «Зустрічі», «Прогрес і сучасність». Додаток є результатом масштабної співпраці між BBC, Nexus Studios та більш ніж 30 музеями у Сполученому Королівстві для підтримки та відзначення серії цивілізацій мистецтва та культури BBC. Після завантаження програми та доступу до камери студенти можуть вибрати або використовувати теми для пошуку певного артефакту, або просто вільно досліджувати всю колекцію.

Кожен артефакт містить історичні замітки, написані англійською мовою, що підкреслює значення артефакту. До спеціальних функцій можна віднести звукові та географічні посібники, рентгенівський інструмент, щоб побачити всередині деяких артефактів, таких як єгипетська мумія, та ще більш інтерактивний елемент, який пропонує студентам торкнутися екрана, щоб відновити артефакт. Студенти також можуть використовувати функцію камери, щоб сфотографувати артефакти та поділитися ними.

Використовуючи доповнену реальність та сучасні смартфони, Civilizations AR переносить минуле в сьогодення та робить його знайомим. Інтерактивність-звукові ефекти, аудіогіди та нотатки, що стосуються контексту, дає студентам підстави зв’язатися з деякими з найбільших скарбів історії.

Завантажити: 

Gogle Play: BBC Civilisations AR

App Store: BBC Civilisations AR

#доповненареальність #освіта #BBC_Civilisations_AR


Немає коментарів:

Дописати коментар