Epic Roller Coasters

 Віртуальна реальність: Epic Roller Coasters



 Не вистачає адреналіну? Хочеться відчути, як кров кипить в жилах?

Якщо ви любитель гострих відчуттів – ця гра саме для вас. Epic roller coasters - це симулятор, що створений в стилі гонок, який дозволяє зануритися в світ драйву і швидкості. Компанія B4T Games дуже постаралася і створила чудову гру для таких платформ, як PC і PS4. Безкоштовний симулятор, який дозволяє грати разом з друзями, змагатися і зберігати свій рейтинг в базі Steam. Тут ви зможете зануритися у віртуальний світ як великою компанією, так і в режимі «одиночної гри».

Гра підтримує сидячий режим, такі контролери як Oculus Remote, HTC Oculus, геймпад, клавіатура і миша, дозволяє відстежувати що відбуваються навколо на 360°.

Дата виходу гри - 07.03.2018. Вона вже запущена і тепер Epic roller coasters поширюється по всьому світу по безкоштовній моделі компанією B4T Games. Вся принадність в тому, що її можна завантажити через торрент на офіційному сайті

 https://www.oculus.com/experiences/quest/2299465166734471/?locale=ru_RU

Гра починається з того, що в меню вам надано великий вибір різних гірок, візків (вашого транспорту для пересування) і 4 режими гри. Зробивши свій вибір і почавши гру, можна помітити, що кожна локація має свої індивідуальні елементи і дуже якісну графіку. Руйнуються скелі, біжить і хлюпає вода, птахи летять на відстані витягнутої руки, ходять динозаври, під візком кипить лава.

 

#віртуальна_реальність #virtual_reality #VR #EpicRollerCoasters #quest

Немає коментарів:

Дописати коментар