ANIMATED DRAWINGS

Онлайн-ресурс ANIMATED DRAWINGS



Нейросети багато вміють. Писати тексти, генерувати картинки. Ось тепер і створювати анімацію. Хоча й просту, але все ж таки.

Сервіс Animated Drawing можна використовувати для створення анімації на основі малюнків. Завантажуємо фотографію, кілька кліків і отримуємо смішну мультяшку. Наприклад, ось таку.

"Оживіть" малюнки учнів: маленькі діти люблять малювати, а штучний інтелект може анімувати їхні ескізи та познайомити їх із потужністю технології в процесі. Під час презентації на конференції Міжнародного товариства технологій в освіті (ISTE) у 2023 році тренер із навчання Даг Сандерс закликав вчителів ознайомитися з інструментом анімованих малюнків від Meta AI Research. Просто сфотографуйте останній ескіз учня та завантажте його на сайт, і штучний інтелект зможе швидко змусити його виконувати десятки різних дій — ходити, танцювати, робити боксерські удари тощо.

Заохочуйте учнів створити історію навколо анімацій. Чому, наприклад, їхній малюнок шалено розбігається по кімнаті? Від чого воно біжить? Щоб інструмент працював, малюнок має бути дещо гуманоїдним, тому не забудьте скеровувати учнів до малювання людиноподібних фігур.

Немає коментарів:

Дописати коментар