SPACE APPS 2022

ЩО ТАКЕ SPACE APPS?



NASA International Space Apps Challenge (Space Apps) — це міжнародний хакатон для програмістів, науковців, дизайнерів, оповідачів, виробників, будівельників, технологів та інших у містах по всьому світу, де команди безкоштовно беруть участь у роботі Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору (NASA). і відкриті дані для вирішення реальних проблем на Землі та в космосі.

Щороку в жовтні протягом двох днів Space Apps об’єднує учасників з усього світу на сотні особистих і віртуальних локальних заходів для вирішення завдань, поставлених експертами NASA. Після хакатону подані проекти оцінюють експерти космічного агентства та обирають переможців для однієї з 10 Global Awards.

Space Apps надає безкоштовні відкриті дані NASA безкоштовним і відкритим даним NASA для вирішення проблем у всьому світі, надаючи командам можливість навчитися використовувати ці ресурси для вирішення щорічних завдань.

Космічні програми також надихають на співпрацю, творчість і критичне мислення. Місія полягає в тому, щоб використовувати цей захід для заохочення зростання та різноманітності наступного покоління вчених, технологів, дизайнерів, оповідачів та інженерів.


З моменту свого заснування в 2012 році NASA International Space Apps Challenge залучила 180 000+ зареєстрованих осіб із 150+ країн/територій до використання відкритих даних NASA для створення інноваційних рішень для проблем, з якими ми стикаємося на Землі та в космосі.

Зареєструйтеся зараз і приєднуйтеся до 1-2 жовтня на заходи особисто чи віртуально!

Реєстрація тут

Register now and join us October 1-2

Слідкуйте за оновленнями, щоб дізнатися більше про цьогорічні виклики, історії #SpaceApps тощо. Тим часом ознайомтеся з проектами-переможцями минулого року та поширеними запитаннями про космічні програми.


Відео-презентації деяких проєктів-переможців.



Перекладені на українську мову завдання NASA Space Apps Challenge 2022 🚀
Знайомтеся із 23 завданнями від NASA і обирайте для себе найцікавіше 👇 https://bit.ly/3xbV5m7

 Слава Україні!

Бережіть себе і родину! Все буде Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар