Вступ до магістратури 2020 фізичний факультет ХНУ імені В.Н. Каразіна

До уваги вступників до магістратури фізичного факультету у 2020 року!

Згідно з Правилами прийому 2020 року, особи, які бажають вступити на навчання до магістратури повинні складати єдиний вступний іспит (ЄВІ)
з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської):

http://start.karazin.ua/news/2020/view/432

https://www.univer.kharkov.ua/images/pravyla-2020-6.pdf

Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови триватиме з 12 травня до 5 червня включно:

https://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi-yevi-yefvv/

Надсилаємо інформацію щодо реєстрації для участі в складанні єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу до магістратури.

Перший крок полягає в тому, що вступникові необхідно заповнити бланк анкети та надіслати її на електронну адресу деканату фізичного факультету:

physics@karazin.ua


Для цього слід зробити таке:

1. Заповнити бланк анкети в електронному вигляді з використанням текстового редактора Word і зберегти файл як документ Word. Заповнити слід усі пункти, які стосуються єдиного вступного випробування з іноземної мови, за виключенням пунктів Дані про освіту та підпис. Не звертати уваги на пункти, які стосуються єдиного фахового вступного випробування.

2. Роздрукувати бланк анкети. Власноруч заповнити його та поставити підпис. Заповнити слід усі пункти, які стосуються єдиного вступного випробування з іноземної мови, за виключенням пункту Дані про освіту. Не звертати уваги на пункти, які стосуються єдиного фахового вступного випробування. Відсканувати або сфотографувати заповнену власноруч і підписану анкету.

3. Не пізніше 11.05.2020 р. надіслати на електронну адресу деканату фізичного факультету physics@karazin.ua заповнену анкету у вигляді документа Word і скан або фото роздрукованої та заповненої власноруч анкети з власним підписом. У темі листа слід вказати реєстрація ЄВІ і власне прізвище та ім’я.


УВАГА! Слід ретельно перевірити правильність заповнення анкети. Дані в анкеті мають точно збігатися з даними документів вступника, на підставі яких він заповнив анкету.


У той час, поки деканат оброблятиме одержані анкети, вступники готують до подачі в приймальну комісію решту документів, які зазначені в листі МОН України.

Немає коментарів:

Дописати коментар