Сторінки

Сторінки

2023-24 (календарно-тематичне планування)

MYP IB

АКТУАЛЬНО

STEM

Польша

Доповнена реальність

Українські діти у Варшаві

Участь у проєктах 2021

Участь у проєктах 2020

Усміхнись!

Фізика

Теми блогу:

«РодовідУчитель – 2024»

 Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2024»


Кращий досвід упровадження в освітній процес технологій особистісного розвитку здобувачів загальної середньої освіти шукатимуть у межах Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2024».

Захід організовує Громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Учасниками відбору «РодовідУчитель» на добровільних засадах можуть стати педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти. Реєстрація триватиме з 08 серпня до 14 вересня 2024 року за покликанням https://forms.gle/YA1Bsqx2eo5GHHsN6

Відбір відбуватиметься в два етапи:

– відбірковий – з 16 по 24 вересня 2024 року оцінюватиметься змістова частина аплікаційних форм, заповнених учасниками, та визначатимуться фіналісти;

– фінальний – з 25 по 30 вересня 2024 року учасники фінального етапу подаватимуть свої роздуми на тему: «РОДОВІДсистема освіти передбачає перехід від предметної класно-урочної системи до інноваційної особистністно-розвивальної системи».

Результати фінального етапу будуть оприлюдненні 14 жовтня 2024 року на сайті Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Переможці відбору будуть нагороджені дипломами та стануть учасниками тренінгу з упровадження особистісно-розвивальної системи в освітній процес за авторською системою Валерія Киричука.

Лист ІМЗО від 05.08.2024 № 21/08-1188

Джерело: imzo.gov.ua

Дякую за коментар і вподобайку!
Бережіть себе і родину!

Blog: https://educationpakhomova.blogspot.com/
Telegram: https://t.me/pakhomovaeducation
FB: https://www.facebook.com/educationXXII/
YouTube: https://www.youtube.com/@educationpakhomova



Немає коментарів:

Дописати коментар