ЗНО Історія України + День соборності

Безкоштовні мобільні додатки для підготовки 
до ЗНО Історія України


Мобільні додатки можуть бути використані при проведенні уроку до Дня соборності України.

Історія України. Персоналії. ЗНО
Програма-гра створена для тренування візуального розпізнавання зображень видатних діячів
України згідно вимогам програми ЗНО (2020) з Історії України

- Гра має 83 рівні.
- Кожен рівень включає зображення однієї особистості та факти, пов’язані з біографією чи діяльністю особистості, роки життя, ім’я, уривки з релевантних історичних документів, джерел чи художніх творів, та ін. у різних комбінаціях. Зображення деяких діячів мають альтернативні варіанти з метою забезпечення можливості розпізнавання однієї персони за різними зображеннями. Поданий матеріал відповідає запитанням ЗНО.


Історія України. Мистецтво. ЗНО-2019. Програма-гра для тренування візуального розпізнавання пам’яток образотворчого мистецтва України згідно вимогам програми ЗНО.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvklabs.aistoriiaukrayinimistetstvo

Історія України. Архітектура. ЗНО-2019.
Програма-гра для тренування візуального розпізнавання зображень пам’яток архітектури України згідно вимогам програми ЗНО.

Історія України. Персоналії. ЗНО-2019
Програма-гра створена для тренування візуального розпізнавання зображень видатних українських діячів згідно вимогам програми ЗНО.

ЗНО 2020.  Історія України «Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців», - говорив класик світового кінематографу Олександр Довженко.
Давайте вивчати історію рідного краю, народу заради розвитку і процвітання нашої Батьківщини.
Додаток створений, щоб допомогти у цьому, а також стати незамінним помічником на шляху до успішного ЗНО 2020 з історії України!



ЗНО Історія Програма-гра створена для тренування візуального розпізнавання зображень видатних українських діячів згідно вимогам програми. 
 

   Корисні публікації ЗНО історія України:


Немає коментарів:

Дописати коментар